ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΑ NEA
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
2011-2012 - 2013
(Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης ΚΔ Μακεδονίας)

1 ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ 50Μ ΠΡΟΣΘΙΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΑ 100Μ ΠΡΟΣΘΙΟ

ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΗ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

Με επιτυχίες  και ελπιδοφόρες εμφανίσεις για  το μέλλον επέστρεψε η ομάδα κολύμβησης των Γρεβενών από το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ εντυπωσίασε με τις παρουσίες των τεσσάρων αθλητών του στα ατομικά τους αγωνίσματα  δείχνοντας την πολύ καλή προετοιμασία που γίνεται στο σύλλογο και αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

 Η Πανελλήνια νίκη  της Παπανικολάου Χριστίνα  με  το  πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου αποτελεί το μήνυμα των αθλητών της πόλης των Γρεβενών για   ανοιχτό κολυμβητήριο όλο το χρόνο όπου αθλούνται καθημερινά πάνω από 300 παιδιά .

Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συγχαίρει τους κολυμβητές Παπανικολαου Χριστίνα , Αμανατίδου Μαρίνα , Δασκαλοπούλου Θεοδώρα , Μπαλντούμη Παναγιώτη και τον προπονητή Ζαψαλή Δημήτριο για τις επιτυχίες και την παρουσία των αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης των κατηγοριών και στέλνουν το μήνυμα του χρόνου θα είμαστε πάλι εκεί.


Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης όλων των κατηγοριών που θα διεξαχθεί από τις 22 με 27 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο Μαρούσι θα βρίσκεται  ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ όπου συμμετέχει  με 4 κολυμβητές .
Ποιο συγκεκριμένα
Στα κορίτσια.
Στην κατηγορία Νεανίδων η Παπανικολάου Χριστίνα  αγωνίζεται στα 50μ και 100μ πρόσθιο.
Στην κατηγορία  Κορασίδων η Αμανατίδου Μαρίνα αγωνίζεται στα 50μ ελεύθερο και στα 50μ πεταλούδα.
Στην κατηγορία Παγκορασίδων-Β η Δασκαλοπούλου Θεοδώρα αγωνίζεται  στα 50μ και 100μ ελεύθερο
Στα αγόρια στην κατηγορία Παμπαίδων –Β αγωνίζεται ο Μπαλντούμης Παναγιώτης
στα 100μ , 200μ  και 400μ ελεύθερο.
Την αποστολή της ομάδας συνοδεύει ο προπονητής  Ζαψαλής  Δημήτριος  και ο έφορος  της  ομάδας Μπαλντούμης Βασίλειος-2  ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-
-ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΤΩΝ 7 ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ-

Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στην ημερίδα ορίων αγωνιστικής κατηγορίας στις 21-22 Ιουνίου στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής  Κολύμβησης.
Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 7 κολυμβητές όπου πραγματοποίησαν σπουδαία  εμφάνιση.
 Η αθλήτρια Παπανικολάου Χριστίνα  στην κατηγορία Νεανίδων έπιασε το  όριο πρόκρισης στο αγώνισμα 100μ πρόσθιο.
Η κολυμβήτρια Αμανατίδου Μαρίνα στην κατηγορία κορασίδων στο αγώνισμα 50μ ελεύθερο πραγματοποίησε  σπουδαία  εμφάνιση και προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η αθλήτρια αγωνίζεται για  1 χρόνια  στην κατηγορία κορασίδων.
Στην κατηγορία κορασίδων την πρώτη εμφάνιση και συμμέτοχη  στις κορασίδες πραγματοποίησε η κολυμβήτρια Ζιώγα Δέσποινα στο αγώνισμα 400μ ελεύθερο.
Στην κατηγορία παίδων αγωνίστηκε ο Μπαλντούμης Θωμάς στα αγωνίσματα 200μ και 400μ ελεύθερο.
Η αθλήτρια Δασκαλοπούλου Θεοδώρα στην κατηγορία  παγκορασίδων-Β στην πρώτη  συμμετοχή στην αγωνιστική κατηγορία προκρίθηκε στο αγώνισμα 50μ ελεύθερο ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση.
Ο αθλητής  Μπαλντούμης Παναγιώτης στην 2 εμφάνιση στην  κατηγορία  παμπαίδων-Β προκρίθηκε  στα 200μ ελεύθερο. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει προκριθεί και στα 400μ ελεύθερο.
Στην κατηγορία 12 ετών αγωνίστηκε η αθλήτρια Γιάτσου Δέσποινα στα αγωνίσματα 50μ και 100μ ελεύθερο με πολύ καλή εμφάνιση και στα 2 αγωνίσματα  να αναφέρουμε ότι η αθλήτρια  προετοιμάζεται με την αγωνιστική ομάδα.
Η Αγωνιστική ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια στις 6-7 Ιούλιου στον τελευταίο αγώνα πριν  το  πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 22-27 ΙΟΥΛΙΟΥ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι.
-3 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-
-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 50Μ ΠΡΟΣΘΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-
-ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ-Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης Ανδρών -γυναικών με την επωνυμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  στο εθνικό κολυμβητήριο  στη Θεσσαλονίκη παρουσία 450 κολυμβητών-κολυμβητριών.
Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ύστερα από 10 μήνες αποχής από τον υγρό στίβο με 5 κολυμβητές όπου πραγματοποίησαν εντυπωσιακή επανεμφάνιση.
 Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ πρόσθιο γυναικών πήρε η αθλήτρια Παπανικολάου Χριστίνα με χρόνο 35.49 που αποτελεί  όριο πρόκρισης για τα 2  πανελληνιά πρωταθλήματα Νεανίδων και γυναικών  που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.
Επίσης προκρίθηκε και στο αγώνισμα50μ ελεύθερο στο πανελλήνιο πρωταθλήματα Νεανίδων.
Επίσης η αθλήτρια Λιάμπα Ζωή -Παρασκευή πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στα αγωνίσματα 50μ ελεύθερο και 50μ ύπτιο παίρνοντας την 5 θέση στο αγώνισμα αυτό με χρόνο 34.33 και προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγόριων - Νεανίδων.
Ο αθλητής  Μπαλντούμης Παναγιώτης στην πρώτη του εμφάνιση στην αγωνιστική κατηγορία προκρίθηκε στο αγώνισμα 400μ ελεύθερο με χρόνο 5.02.22 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγόριων -παμπαίδων-β.
 Επίσης πολύ καλές εμφανίσεις και  επιδώσεις πραγματοποίησε η κολυμβήτρια Αμανατίδου Μαρίνα όπου φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία κορασίδων στα αγωνίσματα των 50μ και 100μ ελεύθερο και ο  κολυμβητής Μπαλντούμης Θωμάς στην κατηγορία παίδων στα αγωνίσματα των 50μ ,100μ και 400μελεύθερο.
 Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συγχαίρει τους κολυμβητές, τον προπονητή για την συμμετοχή τους σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση ύστερα από το  μικρό χρόνο προπόνησης. Η Αγωνιστική ομάδα φέτος αποτελείτε από 10 κολυμβητές που  θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους  στους υπόλοιπους αγώνες που απομένουν μέχρι το  πανελλήνιο πρωτάθλημα.Α.Σ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ σας ανακοινώνει  την έναρξη των Μαθημάτων κολύμβησης   την Τετάρτη 24 Απριλίου.
Πληροφορίες για τις ώρες και τα τμήματα  στο γραφείο του συλλόγου  στο κλειστό κολυμβητήριο Γρεβενών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (*.pdf)


Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ σας ανακοινώνει  την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής  στα  τμήματα εκμάθησης κολύμβησης από την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο κλειστό κολυμβητήριο Γρεβενών.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ
•    Από 5 χρονών εκμάθησης κολύμβησης- μικρή πισίνα
•    Αρχαρίων όλων των ηλικιών –μικρή πισίνα
•    Ακαδημιών κολύμβησης 7-8-9 ετών
•    Προαγωνιστικής κατηγορίας 10-11-12 ετών
•    Αγωνιστική κατηγορία από 13 ετών
•    Προετοιμασία  Τ.Ε.Φ.Α.Α και Στρατιωτικών Σχολών και
            τμήματα ενηλίκων εκμάθησης  κολύμβησης
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Καθημερινά στο χώρο του κολυμβητηρίου από τις 17.00 μέχρι 19.00
ΤΗΛ.2462080233.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»

Της 7 Σεπτέμβρη 2012

Το Δ.Σ. του Α. Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,
με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συγκαλεί όλα τα μέλη σε Τακτική
Γενική Συνέλευση, τη Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2012 και ώρα 18:00 στην αίθουσα
συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του απερχόμενου Δ. Σ.
2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως νέα μέλη του Συλλόγου μπορούν να
απευθύνονται στο μέλος του Δ.Σ. Κυριαζίδη Λάζαρο και στο τηλέφωνο:6974 705 625

Το Δ. Σ. του ΣυλλόγουΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
5 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΜΠΑ
Ο  ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνέχισε την ανοδική του πορεία και παρουσία  για άλλο ένα καλοκαίρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης  που διεξάχθηκε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο Μαρούσι από 10 μέχρι 14 Ιούλιου.
Περισσότεροι από χίλιοι (1027) κολυμβητές / τριες από 117 Σωματεία όλης της χώρας, συμμετείχαν στην κολυμβητική πανδαισία του Ενιαίου πρωταθλήματος των κατηγοριών όπου το παρακολούθησαν πάνω από 2 χιλιάδες  (γονείς  συγγενείς και φίλοι) των κολυμβητών όλη την εβδομάδα.
Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στην κατηγορία κορασίδων όπου αγωνίστηκε μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα  παίρνοντας την 2 θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50Μ πρόσθιο ενώ κατέλαβε την 4 θέση στο αγώνισμα των 200μ πρόσθιο και την 5 θέση στο αγώνισμά των 100μ πρόσθιο.
Επίσης στην  κατηγορία  κορασίδων αγωνίστηκε  η  ΛΙΑΜΠΑ  ΖΩΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ύπτιο με πολύ καλές επιδώσεις όπου πέρασε σε 2 τελικούς των αγωνισμάτων 50μ και 100μ ύπτιο και κατέλαβε την 4  και 5 θέση .
Να υπενθυμίσουμε ότι οι 2 ταλαντούχες κολυμβήτριες των  ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετέχουν για πέμπτη χρόνια σε πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης με πολλές διακρίσεις και αποτελούν  είδη πρότυπο και  κίνητρο για πολλούς μικρούς κολυμβητές της πόλης των ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Επίσης για δεύτερη χρονιά με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι κολυμβήτριες ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ στα αγωνίσματα 100μ 200μ και 400μ ελεύθερο και  ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στα αγωνίσματα 400μ και 800μ στο ελεύθερο στην κατηγορία παγκορασίδων –Α
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει τις κολυμβήτριες
ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΟΥΛΑ  -ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ- ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ  ΤΖΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ για την πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα  και αποτελούν την νέα γενιά της αγωνιστικής ομάδας της πόλης μας..
Ο Σύλλογος  ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ευχαριστεί θερμά το ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Κ . ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ για την συνεργασία του με το σύλλογο όλη την χρονιά και ευελπιστούμε στην  οριστική λύση της  λειτουργίας του κολυμβητηρίου για να συνεχίσουμε με αντίστοιχες επιτυχίες αλλά και περισσότερες διακρίσεις  στο μέλλον.
 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.Οι επιτυχίες για τη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών συνεχίζονται
καθώς η αθλήτρια Ζάκκα Ιωάννα κατέλαβε την πρώτη 1η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου Παίδων – Κορασίδων  που έγιναν στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 14-16 Ιουλίου.
    Η Ιωάννα στην πρώτη της διεθνή συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα του άλματος σε ύψος με επίδοση ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά (1,70)  εκπροσωπώντας επάξια την Ελληνική αποστολή.
    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ιωάννα και στον προπονητή  της Παπανίκο Βαγγέλη που  παρά της δύσκολες συνθήκες που γυμνάζονται κατάφεραν μια τόσο μεγάλη και σπουδαία διάκριση.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Η  κολυμβητική ομάδα ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης όλων των κατηγοριών που θα διεξαχθεί στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι από την Τρίτη 1Ο έως Σάββατο 14 Ιουλίου. Να αναφέρουμε ότι το πρωί  διεξάγονται οι προκριματικές σειρές και το απόγευμα οι τελικοί  των αγωνισμάτων με τις 8 καλύτερες επιδώσεις.
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετέχει με 9 κολυμβήτριες στις παρακάτω κατηγορίες.
Στην κατηγορία κορασίδων
Η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στα αγωνίσματα 50μ -100μ  και 200μ ύπτιο
Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στα αγωνίσματα 50μ -100μ  και 200μ πρόσθιο
Στην κατηγορία παγκορασίδων-Α
Η ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ  στα αγωνίσματα  100Μ - 200Μ και 400μ ελεύθερο
Η  ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στα αγωνίσματα   400Μ και 800μ ελεύθερο
Στην κατηγορία παγκορασίδων-Β
Η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στο αγώνισμα  200Μ ύπτιο και στη  σκυτάλη 4Χ100μ .Μικτής ομαδικής .
Η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ στο αγώνισμα  50Μ ελεύθερο και στη  σκυτάλη 4Χ100μ ελεύθερο
ΟΙ  κολυμβήτριες  ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ  ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΤΖΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ  ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  και  ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ  θα αγωνιστούν στις σκυτάλες  4Χ100Μ, 4Χ200Μ στο ελεύθερο και στην 4Χ100μ .Μικτής ομαδικής
Η αποστολή της ομάδας συνοδεύετε από τους προπονητές  ΖΑΨΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και  ΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.
2 ΧΡΥΣΑ 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ - Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Με επιτυχία Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε Ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ στο δημοτικό κολυμβητήριο ΚΑΒΑΛΑΣ  στις 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου .Στους αγώνες πήραν μέρος 350 κολυμβητές και ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετείχε με 9 κολυμβητές.
Στην κατηγορία γυναικών διακρίθηκαν
Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1 θέση  στα 50μ και 200μ πρόσθιο και 3 θέση στα 100μ πρόσθιο.
Η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  2 θέση στα  50μ ,100μ και 200μ ύπτιο.
ΗΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ πήρε την 4 θέση στα 400μ ελεύθερο.
Η ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ έπιασε το όριο πρόκρισης στα 800Μ ελεύθερο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών.
Επίσης πολύ καλές επιδώσεις πέτυχαν οι κολυμβήτριες
 ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στο πρόσθιο και στα 200μ μικτής ατομικής οπού αγωνίστηκε η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΟΥΛΑ και  η ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ στο ελεύθερο και η ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ στην πεταλούδα.
Στα αγόρια συμμετείχε με σπουδαία εμφάνιση  ο κολυμβητής ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗΣ ΘΩΜΑΣ στο αγώνισμα 1500μ ελεύθερο.
Με επιτυχία διεξήχθητε στη ΝΑΟΥΣΑ στις 9 και 10 Ιουνίου το θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας προαγωνιστικής κατηγορίας 10-11-και 12 ετών. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 12 σύλλογοι με 300 κολυμβητές και κολυμβήτριες.    
Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετείχε στους αγώνες με 22 κολυμβητές και κολυμβήτριες , κατακτώντας 23 μετάλλια στο σύνολο από τα οποία 2 χρυσά  7 ασημένια και 14 χάλκινα.  
Το Δ.Σ του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου για την προσπάθεια και τη συμμέτοχη τους , συγχαίρει τούς  προπονητές για το ζήλο και τη σκληρή δουλειά τους ,αλλά και τους γονείς για την συμπαράσταση που δείχνουν στο σύλλογο στους  προπονητές  και τα παιδιά τούς  ,και εύχετε σε όλους καλό καλοκαίρι.ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Στη Θεσσαλονίκη και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Μακεδονικοί αγώνες κολύμβησης με τη συμμετοχή συνολικά 557 κολυμβητών / τριών από 46 Σωματεία μεταξύ των οποίων 7 από τη Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Αλβανία με 33 κολυμβητές / τριες.
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 11 κολυμβητές / τριες με την ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ να παίρνει το ασημένιο μετάλλιο στα  200μ πρόσθιο   και το χάλκινο στα 50μ πρόσθιο και η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο  στα 100μ ύπτιο και την τέταρτη θέση στα 50μ ύπτιο στις γυναίκες. Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει όλους τους κολυμβητές για την συμμετοχή και τις επιδώσεις τους στους αγώνες
ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΑ 50Μ ΚΑΙ 100Μ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 ΠΕΤΥΧΕ ΟΡΙΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑ 400Μ Μ.ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΠΡΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Σε δυο σημαντικές κολυμβητικές διοργανώσεις συμμετείχε 
ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου. Συγκεκριμένα η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης με  την επωνυμία ΝΙΟΒΕΙΑ  που διοργάνωσε η  Χ.Α.Ν.Θ     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο καθώς επίσης  και η προαγωνιστική ομάδα 10-11-12 ετών με την ακαδημία 8 και 9 ετών  στους αγώνες ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Στους αγώνες των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έλαβαν μέρος 25 ομάδες με 650 κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 40 αθλητές όπου κατέκτησε 11 μετάλλια από τα οποία 2 χρυσά  5 ασημένια και 4 χάλκινα.
Ο σύλλογος  συγχαίρει όλα τα παιδία του συλλόγου για την προσπάθεια και την συμμετοχή στους αγώνες και τους εύχεται καλό ΠΑΣΧΑ.Με μεγάλη  επιτυχία διεξήχθητε το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας  προαγωνιστικών κατηγοριών 10-11 και 12 ετών στις 17 και 18 Mαρτίου στην Πτολεμαίδα.
Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στους αγώνες με 18 κολυμβητέs και κολυμβήτριες, κατακτώντας 20 μετάλλια από τα οποία 3 χρυσά 9 ασημένια και 8 χάλκινα.  Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητέs του συλλόγου για το ζήλο και τη σκληρή δουλειά τουs και όλουs τουs κολυμβητέs για τη συνεχή προσπάθεια και την συμμετοχή τουs στούs  αγώνεs.
Ο Α.Σ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανακοινώνει την δημιουργία τμημάτων κολύμβησης και  εκμάθησης κολύμβησης.
Τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης αρχίζουνε από την ηλικία 5 χρονών και θα δημιουργηθούν τμήματα όλων των ηλικιών και επιπέδων. Πληροφορίες καθημερινά στο κλειστό κολυμβητήριο Γρεβενών στο τηλέφωνο 2462080233  και ώρες 15.00 μέχρι 21.00 το βράδυ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ. «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ 50μ.

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10 με 12 Φεβρουαρίου  οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης των κατηγοριών στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 11 κολυμβήτριες στις κατηγορίες  κορασίδων  παγκορασίδων- Α και παγκορασίδων –Β. Συγκεκριμένα
Στην κατηγορία κορασίδων  ηλικίες 1996-1997
Πρώτη θέση στα 50μ πρόσθιο  και 4 θέση στα 200μ πρόσθιο η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
Τρίτη θέση και στα 3 αγωνίσματα (50μ ,100μ και 200μ) στο ύπτιο  κατέλαβε η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Στα 50μ πεταλούδα αγωνίστηκε η  ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ με πολύ καλή εμφάνιση για την ηλικία της ( γεν 1997) στην  κατηγορία κορασίδων .
Στην κατηγορία παγκορασίδων –Α
Η ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ με πολύ καλές επιδώσεις κατέλαβε την 6 θέση στα 400μ και 8 θέση στα 200μ ελεύθερο οπού προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών και στα 2 αγωνίσματα ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο 3 αγώνισμα 100μ ελεύθερο όπου βελτίωσε την ατομική της επίδοση.
Επίσης στην κατηγορία παγκορασίδων –Α συμμετείχε και η σκυτάλη 4Χ100Μ ελεύθερο με τις  ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ   ΜΠΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ   ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ και  ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ.
Στην κατηγορία παγκορασίδων –Β
Η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ με πολύ καλές επιδώσεις αγωνίστηκε στα 50μ και 100μ ελεύθερο όπου κατέλαβε την 7 θέση  και προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών.
Η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  αγωνίστηκε στα 200μ ύπτιο  όπου προκρίθηκε στους θερινούς αγώνες κατηγοριών . Να σημειώσουμε ότι  για πρώτη φορά η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και  η ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ πετύχανε χρόνους πρόκρισης  στα 200μ ύπτιο και 50μ ελεύθερο για το θερινό πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ το καλοκαίρι.
Επίσης στην  κατηγορία παγκορασίδων Β συμμετείχαν και οι σκυτάλες 4Χ100Μ ελεύθερο και 4Χ100Μ μικτής ομαδικής  με τις ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ  ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και  ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις συνεχόμενες επιτυχίες και διακρίσεις που έχουν, τους προπονητές για τη προσπάθεια που καταβάλουν και αναδεικνύουν το ταλέντο των κολυμβητών τους και τους γονείς των αθλητών για τη άριστη συνεργασία τους με τους προπονητές και το Σύλλογο γενικότερα.
Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε τη πολύτιμη αρωγή του Δήμου Γρεβενών και προσωπικά του ιδίου του Δημάρχου κ. Κουπτσίδη για τη συνεχή και ομαλή λειτουργία του Κολυμβητηρίου Γρεβενών ώστε να μπορούν να αθλούνται απρόσκοπτα οι αθλητές του συλλόγου.

                                                                           ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  συνέχισε   την αγωνιστική του παρουσία με την προαγωνιστική  του ομάδα με ηλικίες 10-11 και 12 ετών  στη Θεσσαλονίκη. ΟΙ αγώνες διεξήχθηκαν στις 21 και 22 Ιανουαρίου στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο παρουσία 28 ομάδων και 470 κολυμβητών από ομάδες τις Θεσσαλονίκης και τις περιφέρειας.
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 16 κολυμβητές  με πολύ καλή παρουσία  και εμφάνιση από τους νεαρούς κολυμβητές .Να σημειώσουμε ότι 12 αθλητές του συλλόγου για πρώτη φορά συμμετείχανε  στους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικής και αυτό που  φάνηκε στα πρόσωπα των μικρών κολυμβητών ήταν η χαρά ,ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση από  την  προσπάθεια τους στην πρώτη επίσημη αγωνιστική τους κολυμβητική δραστηριότητα . Η προαγωνιστική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τους επόμενούς αγώνες κολύμβησης τον μήνα Μάρτιο.


12 ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΣΕ 22 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ  ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ  ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.
Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις  υποχρεώσεις η αγωνιστική ομάδα τους αγώνες το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη στους χειμερινούς αγώνες ορίων.
 ΜΕ 12 κολυμβήτριες ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  Θα συμμετέχει στο  χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που θα διεξαχθεί από 10 μέχρι 12 το Φεβρουαρίου  στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ  κολυμβητήριο.
Οι αθλήτριες του συλλόγου  που θα συμμετέχουν στις κατηγορίες είναι:
Στην κατηγορία Κορασίδων
 Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ προκρίθηκε σε 7 αγωνίσματα. Πιο συγκεκριμένα 50μ ,100μ  και 200μ στο πρόσθιο, 50μ, 100μ  στο ελεύθερο ,50μ πεταλούδα και 200μ μικτή ατομική.

.Η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προκρίθηκε σε 6 αγωνίσματα. Πιο συγκεκριμένα
50μ ,100μ  και 200μ στο Ύπτιο 50μ και 100μ  στο ελεύθερο και 50μ πεταλούδα.
Η ΛΑΖΗ ΑΝΝΑ προκρίθηκε στα αγωνίσματα 100μ  και 200μ στο Ύπτιο
Η  ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ προκρίθηκε στο αγώνισμα 50μ πεταλούδα.
Στην κατηγορία Παγκορασίδων –Α
Η ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ προκρίθηκε σε 4 αγωνίσματα. Πιο συγκεκριμένα στο ελεύθερο 100μ  , 200μ ,400Μ και 800μ.
 Στην κατηγορία παγκορασίδων –Α θα συμμετέχουν και οι αθλήτριες
 ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ  ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ΜΠΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
  στις σκυτάλες 4*100μ ελεύθερο και 4*100μ μικτή ομαδική.
Στην κατηγορία Παγκορασίδων –Β
Η ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  προκρίθηκε στο αγώνισμα 200μ ύπτιο
Η  ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΩ  προκρίθηκε στο αγώνισμα 50Μ ελεύθερο.
Επίσης στην κατηγορία Παγκορασίδων –Β  θα συμμετέχουν και οι αθλήτριες ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΔΟΡΑ  και  ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ στις σκυτάλες
4*100μ  και 4*200μ ελεύθερο και 4*100μ μικτή ομαδική.
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιισάν  οι κολυμβητές
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και ΓΡΑΒΑΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ στην κατηγορία Παίδων 
ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗΣ ΘΩΜΑΣ στην κατηγορία Παμπαίδων –Α
ΓΡΑΒΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΚΟΚΑΛΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ στην κατηγορία Παμπαίδων –Β.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει την προσπάθεια όλων των αθλητών τους προπονητές και τους γονείς και τους εύχεται  υγεία , χαρά και καλά αποτελέσματα το 2012.


Με 22 κολυμβητές  η αγωνιστική ομάδα   ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΓΡΕΒΕΝΩΝ  αρχίζει τους αγώνες  στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης όπου θα διεξαχθεί η πρώτη χειμερινή ημερίδα ορίων για το 2012 στις 14-15 Ιανουαρίου .Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετέχει στις κατηγορίες για τα άντρες:  Παίδων , Παμπαίδων- Α και  Παμπαίδων-Β και στην κατηγορία γυναικών : Κορασίδων, Παγκορασίδων-Α , Παγκορασίδων –Β και κορίτσια 12 ετών.


Με επιτυχίες και πολύ καλές επιδώσεις ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του η αγωνιστική ομάδα ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ το Σαββατοκύριακο στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες  διεξήχθησαν στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο με την επωνυμία ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2011 που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  κατηγορίας open- αντρών- γυναικών.
Η κολυμβήτρια του συλλόγου  Παπανικολάου Χριστίνα πήρε την 2  θέση και το ασημένιο μετάλλιο  στο αγώνισμα 50μ πρόσθιο γυναικών.
Επίσης η κολυμβήτρια του συλλόγου Λιάμπα Ζωή- Παρασκευή  πήρε την 3 θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα 50μ ύπτιο γυναικών.
ΟΙ κολυμβήτριες  για άλλη μια φορά ανέδειξαν το  ταλέντο τους στην κολύμβηση παρά την ελλιπή προετοιμασία τους τη φετινή χρονιά. Επίσης και οι υπόλοιποι κολυμβητές του συλλόγου πραγματοποίησαν  πολύ καλές επιδώσεις και αξιόλογες εμφανίσεις  την συγκεκριμένη χρονική κολυμβητική περίοδο και προετοιμάζονται για το χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών.

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αρχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία  ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2011 που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο στις 10 και 11 Δεκεμβρίου.
Οι αγώνες γίνονται με ηλεκτρονική χρονομέτρηση σύμφωνα με τους κανονισμούς της FINA και οι χρόνοι των αθλητών θεωρούνται επίσημοι και αναγνωρίζονται σαν όρια για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις τις Κ.Ο.Ε για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετέχει  με 22 κολυμβητές-κολυμβήτριες και αφορά ηλικίες για τα αγόρια 13 ετών και άνω και για τα κορίτσια 12 και άνω .Ο Κολυμβητικός Σύλλογος  Α. Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», διοργανώνει φιλική ημερίδα με τη συμμετοχή κολυμβητριών και κολυμβητών τμημάτων   Ακαδημιών και προαγωνιστικών κατηγοριών, τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα έναρξης των αγώνων την 10:00 πρωινή, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γρεβενών, με τη συμμετοχή φίλων σωματείων των Περιφερειών Κεντροδυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.Ο  Κολυμβητικός  Σύλλογος Γρεβενών Α. Σ. «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πληροφορεί
  τους γονείς των αθλητών και τους αθλητές που έχουν εγγραφεί για τη νέα κολυμβητική σαιζόν ότι τα μαθήματα των ακαδημιών και οι προπονήσεις των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011. Για κάθε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου εντός του κολυμβητηρίου και στο τηλέφωνο 2462080233 από τις 18:οο έως τις 20:00 καθημερινά. Ο Σύλλογος εύχεται  στους αθλητές του κάθε επιτυχία για τη νέα χρονιά.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ


Ο Α.Σ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών εκμάθησης κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο Γρεβενών  καθημερινά από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου  και ώρα 18.00 με 20.00 το απόγευμα. 
Τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης αφορά ηλικίες από  5 χρονών και θα δημιουργηθούν τμήματα όλων των ηλικιών .
Επίσης θα δημιουργηθούν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για πόλο
αγοριών και κοριτσιών.
Παρακαλούνται επίσης οι γονείς των περσινών τμημάτων κολύμβησης  αρχαρίων , ακαδημιών , προαγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας να ενημερωθούνε για το πρόγραμμα της νέας κολυμβητικής χρονιάς από τους προπονητές του συλλόγου στο κλειστό κολυμβητήριο.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24620 -80233 γραφείο συλλόγου καθημερινά 18.00 με 20.00 το απόγευμα. 

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΑ NEA
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
2010 - 2011